canadagooseparka

Det er sjovt, hvordan de mindste ting kan forårsage de mest smerte. Tag galdeblæren, f.eks. En lille orgel, på undersiden af ​​leveren, som hjælper med fordøjelsen og gemmer galde. Synes harmløs nok, så hvorfor er der så meget berygtet om galdeblære problemer? Din galdeblæren er udsat for sygdomme, hovedsagelig i form af sten eller læsioner. Og det er disse sten, der giver dig den mest sorg. Uanset om forsøger at passere dem eller bare tolerere dem, galdesten er en smertefuld måde din galdeblæren udtrykker sig. De tegn og symptomer på galdeblære problemer varierer i placering og intensitet. Så hvis du har galdesten, eller forsøger at reducere deres forekomst, du har brug for at vide, hvilke er de fødevarer, der udløser galdeblæren symptomer, at undgå dem så vidt muligt.

Frugt og grønt

Grøntsager, der er gode til at håndtere galdeblære problemer, er dem, rig på vitamin B og jern, ligesom spinat, eller antioxidanter, ligesom squash, peberfrugt og tomater. Din fiber indtag bør stige også. Urter er store multipurpose tilføjelser til kost. Pynt mad med dem eller bruge dem til at lave urtete.canadagooseparka Der er en masse fedt i kød som svinekød eller pølser, og fedt er noget, der bør seriøst undgås med galdeblære problemer. En smart måde at spise kød og holde galdeblæren glad, er at vælge de magreste udskæringer, med absolut ingen fedtindhold. Brug også sundere madlavning teknikker, som kogning, dampning eller grille, der eliminerer fedt. Brug kylling uden skind eller kalkun. Prøv at spise fisk i stedet for fjerkræ. For en fremragende proteinkilde uden fedt, bruge fisk som tun, makrel, laks, sild eller hellefisk. Undgå følgende:

Red meatPoultry kød, som omfatter kylling, and, gås, kalkun, vagtel

Eventuelle forarbejdet kød pølser, salami

Animalske fedtstoffer (svinefedt)

Indmad (nyre, lever)

Mælk og mejeriprodukter har et moderat til højt fedtindhold. Produkter som ost, yoghurt og is er klare fare fødevarer. Fuld fedt mejeriprodukter som smør, fløde, is, flødeost, saucer og supper, som indeholder cremer er også farlige fødevarer. Kulsyreholdige og sodavand, sodavand, sodavand etc. er en klart nej. Alkohol er en anden drik skal undgås. Kaffe med koffein er i øjeblikket ved at blive undersøgt for dens virkninger, men det kan forstyrre medicin, så overvåge dens virkning og konsultere en læge, hvis du er i tvivl.

Fødevarer med B12-vitamin

Vitamin B12 er også kendt under navnet cobalamin og har den største og mest komplekse kemiske struktur af alle de vitaminer. Former af vitamin B12, der anvendes i menneskekroppen er methylcobalamin og 5 deoxyadenosyl. Vitamin B12 er opløseligt i vand og spiller en afgørende rolle i normale funktion af nervesystem og hjerne. Det spiller også rolle i dannelsen af ​​blod. B12 er en af ​​otte B-vitaminer og kan industrielt fremstillet kun gennem bakteriel fermentering syntese.

Vitamin B12, ud over at være som essentielle for normal funktion af hjernen og nervesystemet, anvendes til behandling af mangel på vitamin B12 i menneskekroppen. Det er også bruges til behandling af arvelig mangel på transcobalamin II og detektion af perniciøs anæmi. B12-vitamin er også blevet godkendt af Food and Drug Administration til behandling af cyanidforgiftning. Da det er vandopløseligt, kan det tages i store mængder uden skadelige virkninger, som det får udskilles via urinen fra kroppen.http://www.canadagooseparka.top Vitamin B12 har forskellige medicinske fordele for personer af hver eneste alder. Høj koncentration af B12 hos ældre mennesker kan beskytte dem fra hjerne atrofi eller krympning, der er vigtigste årsager af Alzheimers sygdom og forskellige kognitive lidelser. Mangel på vitamin B12 kan detekteres gennem neglene på et individ; forsvinden af ​​hvide måner i bunden af ​​fingernegle og udvikling af højderygge og streger på dem indikerer mangel på vitamin B12. Mangel på dette væsentlige vitamin kan forårsage alvorlig og uoprettelig skade, især på nervesystemet og hjernen. Almindelige symptomer er træthed, nedsat hukommelse, depression, følelsesløshed i ekstremiteter, følsomhed over for støj, brændende fornemmelse på lår, osv anbefalede dosis af vitamin B12 at bevare sin sunde niveau i kroppen er 2 til 3 per dag.

Ud over at tage vitamin B12 kosttilskud, der er tilgængelige på markedet, kan enkeltpersoner også forbruge mad rig på dette væsentlige vitamin. Fødevarer rige på vitamin B12 er muslinger, østers, muslinger, fisk æg (kaviar) og lever (af oksekød, kalkun, and, lam, gås, osv). Ud over alt dette, kan personer, der lider af vitamin B12-mangel forbruge blæksprutte, fisk, krabber, hummer, oksekød og fårekød. Alle disse fødevarer giver forskellige mængder af vitamin B12 pr forskellige portioner. Æg er også stor kilde til vitamin B12. For folk, der ikke foretrækker skaldyr eller æg, kan ost være yderst gavnligt i behandling vitamin B12-mangel. Trods højt kolesterol, ost giver også calcium, protein, riboflavin, og ordentlig mængde B12, afhængigt af sort og kvalitet af ost.

Nu hvor du kender de negative virkninger af vitamin B12-mangel, og de fødevarer, som du kan forbruge at propfuld dine vitamin B12 niveauer, sørg for at holde dem højt for at få normalt fungerende nervesystem, hjerne, og krop. Vitamin B12 er så vigtigt som alle andre vitamin eller næringsstof kræves af kroppen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.